Calendari lligues 2020-2021

Ranquings 2020-2021

Tortosa i Reus Deportiu no afluixen al capdavant.

4ª victòria amb altres tantes jornades disputades i el CTT Tortosa “A” -Sports Madison- és el nou lider de la Lliga Preferent de Tennis Taula Tarragonina gràcies al millor average. En aquesta jornada els tortosins s’han imposat amb més facilitat de l’esperada enfront el sempre perillós CTT Vinaròs per 6-0. En 2ª posició és situa un Reus Deportiu que aconsegueix doblegar amb força dificultats (4-2) al fins aquesta jornada líder, el Nàstic “A”. Amb aquesta derrota, els granotes cauen a una 3ª posició que han de compartir amb un sorprenent CTT Tortosa “B”, i és que el filial tortosí s’ha imposat sense gaires problemes per 6-0 enfront un CTT Amposta que no acaba d’agafar la mida a la categoria. El A.E.C. Reus segueix en 4ª posició, imposant-se amb més dificultats de les esperades al Nàstic “B” per 4-3 i per últim, el CTT Cambrils aconsegueix la primera victòria de la temporada en doblegar per 5-1 al CTT Cornudella, que una jornada més no surt de la cua de la classificació.

A 1ª Provincial el CTT La Selva no afluixa derrotant a domicili a la Lira Vendrellenca “A” per 1-5, i és l’únic invicte de la categoria. CTT Almoster “A” i Lira Vendrellenca “A” ocupen la 2ª i 3ª plaça a 1 victòria del líder.

A 2ª Provincial el duel entre els CTT Salou i el CJ Ulldecona cau en mans dels del Montsià (1-5), per tant, confirmen el liderat en solitari i finalment a 3ª Provincial,el sòlid líder CTT Tortosa “C” no ha fallat enfront uns competitius Mets, marcador final 4-2.

Resultats i classificacions - J04