Ranquings 2019-2020

CTT Tortosa “A” i el Reus Deportiu no fallen en la 5ª jornada.

El líder de la lliga Territorial de Preferent tarragonina, el CTT Tortosa “A” -Sports Madison- aconsegueix una apurada victòria en la difícil visita al Nàstic “A” que ha jugat un gran partit i que apunt ha estat d’emportar-se els 3 punts, però que finalment han cedit per 3-4 en els decisiu dobles. El Reus Deportiu segueix el ritme imposat per els del Baix Ebre i aconsegueix una còmoda victòria contra el filial grana Nàstic “B” per 1-5. Amb aquest resultat, ambdós equips igualen al capdavant de la classificació amb 5 victòries i cap derrota. El 3er classificat és situa un sorprenent CTT Tortosa “B” que aconseguia doblegar al CTT Cornudella a domicili per també 3-4. El AEC Reus conserva la 4ta. posició gràcies a una nova victòria, en aquesta jornada enfront un lluitador Amposta que aconseguia anotar els 2 primers punts, però finalment a acabat perdent per 2-4. Tant els tortosins com els del Baix Camp queden a només una victòria dels líders. Per últim, un esplèndid CTT Vinaròs ha doblegat 5-1 amb menys problemes dels previstos a un CTT Cambrils “A” que no acaba de agafar-li la mida a la categoria.

A Primera Provincial domini absolut del CTT La Selva que aconsegueix la 5ª victòria de 5 per 6-0 enfront un dèbil Cambrils “B”, que amb aquesta derrota cau de la 2ª posició, ara a mans del CTT Almoster “A” i Lira Vendrellenca “B” que s’han imposat als seus rivals i segueixen empatats a 1 victòria del líder.

A 2ª Provincial el C.J. Ulldecona no falla doblegant al CTT Vinaròs “B” per 5-1 i segueix líder en solitari, a una victòria queden els Ganxets, Cambrils “B” i CTT La Selva que en aquesta jornada s’imposaven amb força comoditat als seus rivals. Finalment a 3ª Provincial, el CTT Tortosa “C” és el nou líder en solitari gràcies a la primera derrota de La Selva “C”.

Resultats i classificacions - J05

Jaume Querol