Ranquings 2019-2020

Grans victòries del CTT Cornudella i del CTT Vinaròs en la 7ª jornada.

El CTT Cornudella ha protagonitzat sens dubte la sorpresa de la jornada realitzant un gran encontre que li ha donat la primera victòria de la temporada al imposar-se per 2-4 a domicili del Nàstic “A”, un dels favorits al títol, que amb aquesta 4ta. derrota queda quasi definitivament despenjat de la lluita pel títol. L’altre gran encontre s’ha jugat a la pista d’un gran CTT Vinaròs que s’ha imposat amb claredat a un desconegut CTT Tortosa “B” que manté la 3ª posició però es despenja a 2 victòries dels líders que, una jornada més, no han fallat. Així el líder CTT Tortosa s’imposava al cuer Amposta a domicili per 0-6 i el Reus Deportiu ha fet el mateix enfront un combatiu AEC Reus que ha acabat cedint per 1-5. I en l’últim partit de la jornada el CTT Cambrils “A” ha aconseguit una soferta victòria per 3-4 sobre un Nàstic “B” que ha fet molts mèrits per emportar-se també el partit.

A Primera Provincial el CTT La Selva, i una jornada més, s’ha imposat al seu rival, la Lira Vendrellenca “B” per 5-1 i segueix liderant la categoria perfilant-se com a favorit al títol. En aquesta categoria fins 4 equips comparteixen la 2ª plaça d’ascens, Lira Vendrellenca “A”, CTT Almoster, CTT Cambrils i Lira Vendrellenca “B”.

A 2ª Provincial triple empat al capdavant entre els Ganxets “A” que s’han imposat a la Lira “C” per 0-6, el CTT la Selva “B” que ha guanyat també per 0-6 a els CTT Ganxets “B” i el CJ Ulldecona que, això si, amb més dificultats superava al CTT Almoster “B” per 4-2.

A 3ª Provincial, el fins aquesta jornada líder imbatut CTT Tortosa ha cedit la primera derrota de la temporada en la seva visita a la Lira Vendrellenca “E”. La classificació queda CTT Tortosa, Reus Deportiu i el Móra d’Ebre que s’enfila a la 3ª posició.

Per últim, remarquem en quant a la Lliga Provincial de Promoció, on participen els joves jugadors dels diferents clubs i per tant, el futur del tennis de taula provincial, el CTT Cambrils és el líder dominador amb 7 victòries de 7, i CTT Almoster i el Vendrell “A” ocupen les places de podi.

Resultats i classificacions - J07

Jaume Querol