header tt crop

Aquest passat cap de setmana s’ha disputat al Centre de Tecnificació de Tarragona el Campionat Provincial de Tennis Taula, en la Categoria Infantil Masculí. La participació ha estat força alta, ja que fins a 21 jugadors procedents de diferents clubs de Tarragona s’han aplegat per disputar-se el títol.

Després d’una fase inicial de grups, els favorits han aconseguit classificar-se al quadre, del qual sortiria el guanyador final. Aquest ha estat Joan Ruiz, jove jugador de la Lira Vendrellenca que ha desplegat un gran joc, derrotant a tots els seus rivals sense donar gaires opcions, per un marcador de 3-0. En la final, s’ha imposat a Magí Marimon (CTT Almoster), ja subcampió en la edició 2015, que ha tingut que superar en una dura semifinal a Marc Jané (La Lira Vendrellenca) per un ajustat 3-2. El guanyador, l’esmentat Joan Ruiz, ha superat en la mateixa ronda de semifinals a Abel Masegosa, també de la Lira Vendrellenca, que ha plantat a 3 dels seus jugadors entre els 4 primers classificats.

Destaquem també el bon paper que han realitzat Adam López del CTT Cambrils i Radu Chicu del Ganxets de Reus, que tot i ser de categoria aleví han aconseguit acabar en 5ª i 6ª posició respectivament.

Campionat Provincial de Tennis Taula. Categoria Infantil Masculí