Ranquings 2019-2020

Jornada de descans el cap de setmana del 29-30 d'octubre a les diferents Lligues Territorials de Tennis Taula de la província amb motiu de la disputa del Torneig Zonal Classificatori 2016 de la Zona 2 (torneig oficial de la RFETM), que recordem, inclou a jugadors de totes les categories de les comunitats d’Aragó, Illes Balears, Navarra i, com no, de Catalunya.

Enguany, la seu escollida ha estat el Pavelló Olímpic de Reus, que ha presentat un immillorable ambient esportiu amb la participació de 527 esportistes agrupats en les seves categories, i que han fet gaudir al nombrós públic assistent durant les 3 jornades.

En quant a resultats dels jugadors de la Territorial de Tarragona, destaquem el millor classificat provincial en totes les categories, el tortosí Jaume Querol, que ha finalitzat 2on. en la categoria +40. De nou, remarquem el gran nivell de joc desplegat del palista ebrenc, que desprès d'eliminar al cap de sèrie nº1 i màxim favorit del torneig (Jon Urribari CTT Olot) i actual campió del Torneig Estatal, no ha pogut arrodonir el triomf final, en caure per 3-1 enfront Daniel Luco del CTT Igualada.

Però la participació tarragonina no ha acabat aquí, amb altres resultats molt significatius com el gran 4rt. lloc aconseguit per la jove reusenca Alba Virgili del CTT Ganxets Ploms en Infantil femení i Álvaro Barraneche del CTT Almoster, també a les portes del podi, amb un 5è lloc final en la categoria sènior masculí. Destaquem també la 6na. Plaça de l'Edna Solans (Els Ganxets Ploms) en aleví femení i Anna Aromí, també dels Ganxets Ploms, 7na.en infantil femení, Enric Verdejo (Nàstic), 7è. classificat en +40, Jordi Verdejo (Nàstic), 8è. en +50, Pablo Alday (CTT Cambrils), 10è en juvenil masculí, Natàlia Altés del Reus Deportiu, 10ª classificada en infantil femení i Arcadi Martínez (CTT Tortosa) 11è. classificat en +40.

Per últim, destacar el gran treball realitzat pel club amfitrió, els CTT Ganxets Ploms de Reus, que ha col·laborat conjuntament amb la Federació Catalana de Tennis de Taula en l'organització del torneig, i han tingut el suport de l'Ajuntament de Reus i la Candidatura dels XVIII Jocs del Mediterrani Tarragona 2017.

IMG 20161029 WA0006