Ranquings 2019-2020

Aquest passat cap de setmana s'ha disputat al Centre de Tecnificació de Tarragona el Campionat Provincial de Tennis Taula en les Categories Aleví Masculí i Femení. La participació ha estat força alta, ja que fins a 24 joves esportistes procedents de diferents clubs de la Territorial de Tarragona s'han aplegat per competir entre sí.

Després d'una fase inicial de grups, els favorits han aconseguit classificar-se al quadre, del qual sortiria el guanyador final. En la categoria masculina, el gran campió ha estat l'Adam López, el jove jugador del (CTT Cambrils) segueix sorprenent a tothom amb el seu gran nivell de joc, que li ha permès aconseguir el títol sense donar gaires opcions, ja que ha derrotat a tots els seus rivals sense cedir un sol joc en tota la competició. En la gran final, s'ha imposat a Radu Chicu (CTT Ganxets-Ploms), que també ha realitzat un gran torneig, sen derrotat només en la final. El podi ha quedat complert amb Jordi Ruiz (La Lira Vendrellenca)3er. classificat i finalment Arnau Martínez del (CTT Ganxets-Ploms), en 4rta. posició.

En la categoria aleví femení, la guanyadora ha estat l'Edna Solans (CTT Ganxets-Ploms), que també ha derrotat a les rivals amb molta autoritat, sense cedir ni un joc. La segona posició ha estat per Fiona Aimè (CTT Cambrils) i finalment la 3ª plaça del podi ha quedat en mans de Chenxin Tang Qiu (CTT Ganxets-Ploms).

alevi masculi

alevi femeni