Ranquings 2021-2022

Aquest passat cap de setmana s’ha disputat a la veïna ciutat de Cambrils el Campionat Provincial Absolut B de Tennis Taula. Aquest torneig, organitzat per la Federació Territorial Tarragonina, recordem que permet participar a tots els jugadors federats de la província fins un nivell màxim de 2ª categoria provincial.

La participació ha estat molt alta, tot un rècord que supera la edició de l’any anterior, amb un total de fins a 58 jugadors que s’han repartit en una fase inicial de grups de 12 taules. Ja en la el quadre final, els jugadors han anat classificant per eliminació directa, així a semifinals Sergi Arribas (CTT Cornudella) ha derrotat per 3-0 a Jordi Badia del CJ Ulldecona, mentre que a l’altra part del quadre, Oriol Gebellí derrotava a Joan Ruiz de la Lira Vendrellenca per un 3-2,molt disputat,remuntant un 2-1 en contra. Per tant, la gran final l’han disputat Sergi Arribas i Oriol Gebellí en la que s’han vist punts força disputats, però tot i la igualtat en el joc, el jugador del Cornudella s’ha mostrat més encertat en els punts decisius i ha acabat imposant-se per 3 jocs a 1.

Per tant, la classificació final ha quedat així: el gran campió ha estat Sergi Arribas (CTT Cornudella), 2ºn classificat Oriol Gebellí (CTT Almoster), 3er. Joan Ruiz (La Lira Vendrellenca) i Jordi Badia del CJ Ulldecona.

1617 provincial b