Ranquings 2019-2020

El cambrilenc Pablo Alday, nou campió Provincial Juvenil de Tennis Taula

Aquest passat cap de setmana, a les instal·lacions del Nàstic de Tarragona, s’ha disputat el Campionat Provincial de Tennis Taula 20016/2017 en les categories Juvenil Masculí i Juvenil Femení. Amb una excel·lent participació de fins 26 palistes en la modalitat masculina i 6 en la femenina procedents dels diferents clubs de la província, s’ha pogut veure un gran nivell de joc, el que demostra la bona salut del que gaudeix aquest esport en la nostra província.

En la categoria Juvenil Masculí, la competició s’ha realitzat mitjançant una fase inicial de grups que ha classificat als millors al quadre final. El gran campió ha estat el jove Pablo Alday del CTT Cambrils, amb el mèrit afegit de ser juvenil de 1er any, i que ha quarts de final a tingut que superar a un dels rivals més durs de la jornada, David Cabrero del Nàstic per 3 jocs a 1. Ja a semifinals, s’imposava imposava també amb molta autoritat a Alexi Miró (CTT Ganxets Ploms de Reus) per 3-0.

En l’altra part del quadre, Joan Obregón, també del CTT Ganxets Ploms de Reus, s’imposava a Senen Alegret (Nàstic) per 3-1, sens dubte, en el que ha estat un dels grans enfrontaments del dia. En següent ronda, ja a semifinals, a tingut que derrotar al seu company de club Ferran Busquest, al mateix límit per 3-2.

Per tant, la gran final ha estat Pablo Alday vs. Joan Obregón. S’ha vist un enfrontament de molt nivell, amb un joc molt agressiu per part de tots dos finalistes, però finalment a estat el cambrilenc Alday el que ha aconseguit agafar avantatge en el marcador del 5è i últim set, el que li ha donat la victòria final per un ajustat 3 jocs a 2.

En la categoria Juvenil Femení, el gran triomfador de la jornada ha estat el Club CTT Ganxets Ploms, ja que ha aconseguint el 1er i 2ºn. lloc del podi mitjançant les seves jugadores, les germanes Laia i Blanca Lario. Desprès d’un enfrontament entre totes 6 participats, ha estat l’esmentada Laia Lario la campiona final, desprès d’imposar-se a totes les rivals, mentre que en 2º lloc ha quedat Blanca Lario, amb només 1 derrota, enfront la campiona. Per tant, la classificació final ha estat: 1ª i nova Campiona Provincial, Laia Lario, 2ª Blanca Lario, en 3ª plaça Natàlia Altés (Reus Deportiu), 4ª Andrea Vidal, 5ª Anna Torres i finalment, en 6ª Plaça, Núria Gebellí, totes aquestes 4 últimes jugadores del Reus Deportiu.

rsz prov juv masc

prov juv fem