Ranquings 2021-2022

Una 40ª de palistes provinents de diferents clubs de la Territorial Tarragonina s’han aplegat aquest passat cap de setmana a la veïna ciutat de Vinaròs, per disputar l’edició 2017 d’aquest ja clàssic torneig, el Campionat Provincial de Veterans. Ressaltem el bon ambient i companyonia regnant entre tots els participants i també l’alt nivell de joc vist en alguns enfrontaments, que han fet gaudir de valent al nombrós públic assistent,

Com és habitual, desprès d’una fase inicial de grups en la que classificaven els 2 primers, s’ha disputat un quadre final eliminatori. La gran sorpresa de la jornada ha saltat a la primera ronda del quadre, 8ens de final, en la que el jugador del CTT Tortosa Ivan Sanahuja eliminava a un dels favorits al títol, l’actual subcampió Josep Pajuelo del Reus Deportiu per 3-1. A quarts de final s’han plantat pràcticament tota la resta de favorits, així el tortosí Jaume Querol (defensor del títol) superava a Enric Verdejo del Nàstic per 3-0, en el que ha estat un dels millors partits de la jornada. En aquesta mateixa ronda, el jugador local Paco Zaragozá li donava la volta a un advers 1-2 enfront Manel Díaz de la Lira Vendrellenca, al que finalment ha guanyat per 3-2.

Ja a semifinals, Jaume Querol superava a Gregori Sánchez del Nàstic per 3-0 amb un triple 11-9 en els parcials i Ivan Sanahuja s’imposava en un gran partit al local Paco Zaragozá per 3 jocs a 1. Finalment, la gran final l’han disputada els 2 jugadors tortosins, en la que Jaume Querol no donava pràcticament opcions, imposant-se a Ivan Sanahuja per 3 jocs a 1, desplegant d’ambdós jugadors un espectacular joc ofensiu.

Amb aquest nou títol i per tercer any consecutiu, el palista tortosí Jaume Querol s’estableix com tot un referent del tennis taula tarragoní. Recordem que, entre altres títols recents aconseguits trobem l’històric bicampionat de Catalunya de Veterans i 2 subcampionats provincials absoluts consecutius, tot això en els darrers 2 últims anys.

prov vet