Ranquings 2019-2020

El Reus Deportiu recupera el liderat.

Reus Deportiu i CTT Tortosa continuen amb la seva lluita en la classificació de la Lliga Preferent. Els del Baix Camp han efectuat un gran encontre enfront un desconegut CTT La Selva, al que s’han imposat per un clar 6-0. Amb aquest resultat, tornen al liderat, tot i només per 1 set de diferència en el còmput global. Per altra banda, el CTT Tortosa, tot i un fulgurant inici en el que s’han avançat en el marcador per 0-3, acaben complicant-se molt la vida i han acabat sofrint de valent per tancar el resultat en 2-4, enfront el Nàstic "B", que ha estat a les portes de voltejar el marcador.

Però sens dubte, en el que ha estat un dels encontres de la jornada, el CTT Vinaròs ha caigut per 2-4 contra tot pronòstic enfront un molt competitiu CTT Tortosa "B". Amb aquest resultat, els tortosins es situen 3ers. en solitari a la taula classificatòria. No menys interessant ha estat el CTT Cambrils vs. Lira Vendrellenca, amb 4-3 final pels locals, els vendrellencs han lluitat fins l’últim moment, i només han cedit en el punt de dobles, en el que, això si, no han tingut gaires opcions. Finalment, el CTT Cornudella aconsegueix la 2ª victòria de la temporada en doblegar a domicili al CTT Cambrils "B" per 2-4, amb aquest resultat escalen a les posicions còmodes de la classificació.

A 1ª Provincial, l’invicte líder CTT Amposta no afluixa, i s’imposa a un dels equips més forts de la categoria, CTT Almoster "B" per 1-5. El Nàstic "C" segueix en segona posició en derrotar al Cambrils "C" per 4-2.

I a 2ª Provincial, Almoster "C" i Reus Deportiu "C" una jornada més tampoc fallen, i segueixen encapçalant la classificació amb ple de victòries, 4 de 4.

Resultats i classificacions - Jornada 4