Ranquings 2019-2020

El Reus Deportiu s’imposa al CTT Tortosa i és el nou líder en solitari de Preferent.

6ª jornada de la temporada de tennis taula, que vists els resultats, ha estat, sens dubte, la millor fins la data. En el primer gran duel, el Reus Deportiu i CTT Tortosa (1er. i 2ºn, classificats) s’han enfrontat entre sí, i no ha defraudat al públic assistent. I és que els tortosins, amb la motivació d’assolir el liderat en solitari, han sortit a per totes, portant la iniciativa en el marcador en tot moment, fins aconseguir anotar el 2-3, només a 1 punt de la victòria. Però ha aquí quant els jugadors reusencs han reaccionat, demostrant el seu gran potencial, aconseguint donar-li la volta al marcador mitjançant una gran reacció final que a acabat amb un emocionant 4-3 per als locals. Amb aquesta gran victòria, els del Baix Camp es situen com a líders en solitari de la Lliga Preferent, mentre que els tortosins baixen a la 2ª posició, per tant, a una victòria del nou líder.

No menys espectacular ha estat el CTT Cambrils “B” i CTT Vinaròs, amb victòria també inextremis per als vinarossencs per 3-4 que, amb aquest gran resultat, escalen a la 3ª plaça del pòdium. En 4ta. posició, amb els mateixos punts que el Vinaròs, es posiciona el CTT La Selva, també amb un altre 4-3, al mateix límit, enfront una Lira Vendrellenca que torna a caure per la mínima i segueix sense conèixer la victòria en la temporada. Per últim, Nàstic “B” i CTT Cambrils superaven, sense tantes dificultats, al CTT Cornudella i el CTT Tortosa “B”, per còmodes 5-1.

A 1ª Provincial, destaquem també la gran victòria del invicte líder, el CTT Amposta, que ha superat al Nàstic “C” per 2-4. Amb aquest resultat, els del Montsià es confirmen amb molta autoritat, invictes, al capdavant de la categoria. El Nàstic “D” puja al segon lloc de la classificació en derrotar al CTT Almoster “B” per 4-2.
Finalment a 2ª Provincial, poques sorpreses, ja que el líder Reus Deportiu “C” no falla, derrotant en aquesta jornada al AEC Reus “B” per 6-0. La sorpresa de la jornada ha estat la gran victòria del C.T.T. GANXETS PLOMS "B" que ha superat a la Lira Vendrellenca (2on. classificat) per 3-4.

Resultats i classificacions - Jornada 6