Ranquings 2021-2022

El Reus Deportiu i Tortosa superen als seus rivals i es jugaran la lliga en la propera jornada.

14ª jornada disputada aquest passat cap de setmana a les diferents lligues provincials de tennis taula, amb el següents resultats:

L’infal·lible Reus Deportiu, s'imposa a una ben plantada Lira Vendrellenca per 4-2, amb aquest resultat, els del Baix Camp visitaran la propera jornada la pista del segon classificat, el CTT Tortosa, com a líders de Preferent i amb possibilitats de, en cas de victòria, sentenciar pràcticament la lliga. El CTT Tortosa aconsegueix guanyar per un inesperat 0-6 en el desplaçament a Cambrils que, amb les baixes, no han disposat pràcticament d'opcions de puntuar en cap parcial. Amb aquest resultat, els tortosins segueixen a una victòria de l'invicte líder, recordem que la propera jornada rebran al Reus Deportiu, amb el títol de lliga en joc. El Nàstic “B” es situa en 3er. lloc en superar per 4-2 a un fluix CTT Tortosa “B” que, amb aquesta derrota, abandona la zona de podi, ara en mans dels granotes. El CTT La Selva supera amb força dificultats a un lluitador Cambrils “B” per 2-4 i escala fins la zona mitja de la classificació i per últim, el CTT Vinaròs, després de 3 jornades consecutives negatives, recupera al camí de la victòria imposant-se amb molta autoritat per 1-5 al CTT Cornudella i recuperant l’excel·lent nivell de joc mostrat en la actual temporada.

A Primera Provincial ha saltat la gran sorpresa que comporta canvi de líder, ja que el CTT Amposta ha sortit malparat en la seva visita a la Lira Vendrellenca “B” que s’ha imposat per un contundent 6-0. Aquest sorprenent resultat deixa el liderat en mans d’un Nàstic “C” que no ha fallat i ha aprofitat l’ensopegada, imposant-se per 4-2, precisament enfront el filial ampostí. I en 3ª posició seguirà el Nàstic “D”, en superar sense gaire oposició a la Selva “D” per 6-0.

A Segona Provincial, l’Almoster “C” es manté al capdavant en derrotar a la Selva “C” per 6-0 i el Reus Deportiu “C” (2ºn classificat) tampoc falla i s’imposa al Tortosa “C” per 2-4.

Resultats i classificacions - Jornada 14