Ranquings 2021-2022

La propera i última jornada decidirà la 3ª plaça del podi a Preferent.

17ª i penúltima jornada de lliga de la temporada a les lligues provincials de tennis taula amb els següents resultats:

A Preferent, el líder i campió Reus Deportiu s’ha imposat per un folgat 1-5 en la visita al CTT Cornudella que, amb aquesta derrota, es jugarà evitar la promoció de descens en l’última jornada enfront un CTT La Selva que, en caure també en un gran partit enfront el CTT Tortosa “B” per 4-2, no pot segellar tampoc la salvació de la categoria. El CTT Tortosa, ja definitiu subcampió tot i les baixes, derrota a la Lira Vendrellenca per un còmode 6-0, els vendrellencs, amb aquest mal resultat, perden definitivament la categoria. Finalment, els 2 equips de Cambrils cauen també en aquesta jornada, davant el CTT Vinaròs per 2-4 i el Cambrils “B” per 4-2 en el desplaçament al Nàstic “B”. Per tant, la propera i última jornada, CTT Tortosa “B”, Nàstic “B” i Vinaròs es jugaran la 3ª posició del pòdium.

A Primera Provincial ha saltat la sorpresa, ja que el líder Nàstic “C” s’ha vist superat inextremis en el desplaçament a la pista de un gran CTT Almoster “B”, que s’ha acabat imposant per la mínima, 4-3. Aquest ensurt l’ha aprofitat el CTT Amposta per igualar al capdavant de la classificació als granotes, els ampostins no han tingut gaires problemes per desfer-se d’una Selva “B” sense opcions, resultat final 6-0 per als del Montsià. El Nàstic “D”, tercer classificat queda a una victòria dels colíders, en superar a la Lira Vendrellenca “B” per 2-4. Tots 3 equips, per tant, Nàstic “C”, Amposta i Nàstic “D” es jugaran el campionat en la propera i 18ª última jornada.

Finalment a Segona Provincial, el ja campió Almoster “C” no dona cap opció al tercer classificat, la Lira Vendrellenca “C”, imposant-se per 6-0. Mentre que el Reus Deportiu “C” (segon) supera al CTT Vinaròs “B” per 2-4.

Resultats i classificacions - Jornada 17