Ranquings 2022-2023

Aquest passat diumenge 6 de juny, a la seu de la RTT (Complex Educatiu  de Tarragona), s’han disputat els Campionats Provincials Infantil de Tennis Taula, categories masculí i femení 2021

En la categoria infantil femení han estat 8 participants. El campionat s’ha disputat amb el format de dos grups de quatre. Passant les dues primeres al quadre final i les dues ultimes de cada grup al quadre de consolació. Així doncs es jugaven totes les posicions. Renata Shypsha  del CTT Ganxets que ha superat a totes les rivals amb ple de victòries s’ha proclamat campiona. La segona posició ha estat per la jugadora del mateix club Maria Kuznetsova, que només ha cedit enfront la campiona. Les terceres posicions del podi han sigut per Aina Casanova i Jana Manresa també club reusenc. La classificació final a estat:

1.- Renata Shypsha (CTT Ganxets).

2.- Maria Kuznetsova (CTT Ganxets).

3.- Aina Casanovas (CTT Ganxets).

3.- Jana Manresa (CTT Ganxets).

WhatsApp Image 2021 06 09 at 18.08.40

Entrega de trofeus del campionat Provincial Infantil Femení.

En la categoria infantil  masculí, la participació ha estat força alta i el nivell de joc molt alt, amb un total de 19 jugadors de diferents clubs de la província. El campionat s’ha disputat amb el format de tres grups de 5 i un grup de 4. A semifinals Ruixang Tang Qiu del CTT Ganxets s’ha imposat per un contundent 3-0 a Jordi Ferraté també del CTT GANXETS mentre que Xavier Guiu del Reus Deportiu s’ha imposat a Pol Besora del club ganxet per 3-1. En la gran final Ruixang Tang Qiu ha superat a Xavier Guiu per 3-0 guanyant així el provincial Infantil. La classificació final a estat:

1.- Ruixang Tang Qiu (CTT Ganxets).

3.- Xavier Guiu (Reus Deportiu).

2.- Jordi Ferraté (CTT Ganxets).

3.- Pol Besora (CTT Ganxets).

WhatsApp Image 2021 06 09 at 18.09.08

Entrega de trofeus del campionat Provincial Infantil Masculí.

 

Aquí trobareu tots els Resultats:

Infantil Femení Grup A Resultats

Infantil Femení Grup B Resultats

Infantil Femení Quadre

Infantil Masculí Grup A Resultats

Infantil Masculí Grup B Resultats

Infantil Masculí Grup C Resultats

Infantil Femení Grup D Resultats

Infantil Masculí Quadre