Calendari lligues 2023-2024

Ranquings 2023-2024

El passat diumenge 7 d'Abril, es va disputar al Pavelló del Reus Deportiu, els TOPS de les nostres Lligues Territorials amb la participació de 32 jugadors, repartits en les 4 Lligues Actuals (Preferent, Primera, Segona i Tercera Provincial), i a la nostra Seu ubicada al Complex Educatiu, les categories de Piramidal /Promocions i Femení (repartits en 8 i 5 jugadores respectivament).

Classificacions Lligues RTT 2023-24

El passat cap de setmana del 15 de març, van finalizar les Lligues Provincials de Preferent, Primera, Segona i Tercera Territorial de Tarragona, on es van disputar a doble volta amb un total de 10 equips cadascuna (excepte Tercera que estava composta per 1 unic grup de 13 equips jugat a anada, i on les darreres 4 jornades van jugar Fase Final per eliminatòries per posició).

I on s'han proclamat CAMPIONS, Reus Deportiu “A” (Preferent), CTT La Selva “A” (Primera), CTT Amposta “A” (Segona) i CTT Els Mets “B” (Tercera).

Aquest passat 19 de Novembre de 2023, és va disputar el Campionat Provincial Aleví de Tennis Taula, a la seu de la RTT (Complex Educatiu de Tarragona) en categoria femenina i masculina.

Amb un total de 9 participants, repartits, en categoria femenina en un unic grup de 5 jugadores i en categoria masculina amb un unic grup de 4 (degut a les 3 baixes que van a ver-hi durant la setmana).

Aquest passat 19 de Novembre de 2023, és va disputar el Campionat Provincial Cadet de Tennis Taula, a la seu de la RTT (Complex Educatiu de Tarragona) en categoria femenina i masculina.

Amb un total de 19 participants, repartits, en categoria femenina en un unic grup de 6 jugadores i en categoria masculina en 3 grups de 3 i un de 4.

Aquest passat diumenge 14 de maig de 2023, es van disputar al pavelló del Club Gimnastic els Tops Provincials, on es van disputar les 5 categories, Preferent, Primera, Segona, Tercera i els més menuts i futures promeses del TT tarragoní (Piramidal), gran jornada de TT i millor ambient entre tots els participants, i on ha hagut un gran nivell en totes les categories, i on també vam poder gaudir de la prova pilot de Top Nacional, amb 8 representats dels nostres Clubs a les lligues Nacionals.