Calendari lligues 2023-2024

Ranquings 2023-2024

Aquest passat 19 de Novembre de 2023, és va disputar el Campionat Provincial Cadet de Tennis Taula, a la seu de la RTT (Complex Educatiu de Tarragona) en categoria femenina i masculina.

Amb un total de 19 participants, repartits, en categoria femenina en un unic grup de 6 jugadores i en categoria masculina en 3 grups de 3 i un de 4.

Aquest passat 19 de Novembre de 2023, és va disputar el Campionat Provincial Aleví de Tennis Taula, a la seu de la RTT (Complex Educatiu de Tarragona) en categoria femenina i masculina.

Amb un total de 9 participants, repartits, en categoria femenina en un unic grup de 5 jugadores i en categoria masculina amb un unic grup de 4 (degut a les 3 baixes que van a ver-hi durant la setmana).

El passat cap de setmana del 10 de març, van finalizar les Lligues Provincials de Preferent, Primera, Segona i Tercera Territorial de Tarragona, on es van disputar a doble volta amb un total de 10 equips cadascuna (excepte Tercera que estava composta per 2 grups de 8, i on les darreres 4 jornades van jugar eliminatòries per posició).

I on s'han proclamat CAMPIONS, CTT Almoster “A” (Preferent), AEC Reus "B" (Primera), CTT Ganxets "D" (Segona) i CTT Amposta (Grup A) i CTT Salou (Grup B) a Tercera.

Aquest passat diumenge 14 de maig de 2023, es van disputar al pavelló del Club Gimnastic els Tops Provincials, on es van disputar les 5 categories, Preferent, Primera, Segona, Tercera i els més menuts i futures promeses del TT tarragoní (Piramidal), gran jornada de TT i millor ambient entre tots els participants, i on ha hagut un gran nivell en totes les categories, i on també vam poder gaudir de la prova pilot de Top Nacional, amb 8 representats dels nostres Clubs a les lligues Nacionals.

Aquest passat diumenge 18 de Desembre de 2022, es van disputar els 2 Campionats Provincials per Equips, tant en categoria Joves i, també en Veterans, a la seu de la RTT (Complex Educatiu de la Laboral).

Amb un total de 18 equips en ambes categories (10 Equips en Veterans, i 8 en categoria Joves) amb un total de 40 participants entre les dues proves (23 en Veterans i 17 en Joves). I totes 2 categories han tingut el quadre final.

En categoria Veterans, en la primera prèvia ha estat el duel entre CTT Vinaròs vs CTT Tortosa, que s'ha endut els tortosins per 3-0, i en la segona prèvia per entrar al Quadre Final, després d'un intens partit la victòria ha sigut pel CTT Cambrils vs CTT Mora Ebre "A" per 3-2. En quarts de final tots 4 enfrontaments han sigut per un resultat de 3-0, i les victòries han sigut per CTT Tortosa, AEC Reus "B", CTT La Selva "A" i AEC Reus "A" davant de Club Gimnàstic, CTT La Selva "B", CTT Mora Ebre "B" i CTT Cambrils respectivament. En les semifinals s0han donat els mateixos resultats de 3-0, i les victòries per arribar a la final han sigut per CTT Tortosa i AEC Reus "A" davant de AEC Reus "B" i CTT La Selva "A" respectivament. I mateix resultat (3-0) ha tingut la final, on l'equip format per Josep Gual, Jose Luis Cerdà i Jaume Querol s'han endut la victòria davant d'AEC Reus "A" format per Pere Vizcarri i Victor Altarriba.

En categoria Joves, en quarts de final s'han endut la victòria per 3-0 CTT Ganxets "A", CTT Tortosa, AEC Reus i Club Gimnàstic davant de CTT Ganxets "D", CTT Ganxets "C", Reus Deportiu i CTT Ganxets "B" respectivament. En els duels de semifinals, CTT Tortosa ha vençut 3-0 davant de CTT Ganxets "A" i, a l'altra semifinal després d'un intens duel, la victòria per 3-1 davant d'AEC Reus ha sigut pel Club Gimnàstic, i en la gran final, victòria contundent del CTT Tortosa format per Joan Martínez i Eric Roca, davant del Club Gimnàstic format per Gerard Pocurull, Izan Bueno i Gabriel Orcera.