Ranquings 2022-2023

Aquest passat 20 de Novembre de 2022, és va disputar el Campionat Provincial Juvenil de Tennis Taula, a la seu de la RTT (Complex Educatiu de Tarragona) en categoria femenina i masculina.

Amb un total de 18 participants, repartits, en categoria femenina en un unic grup de 5 jugadores i en categoria masculina amb 2 grups de 4 i 1 grup de 5, on passaven al quadre final els 2 primers de cada grup i els 2 millors tercers.

Aquest passat 20 de Novembre de 2022, és va disputar el Campionat Provincial Aleví de Tennis Taula, a la seu de la RTT (Complex Educatiu de Tarragona) en categoria unica-mixte

Amb un total de 16 participants, repartits, en 4 grups de 4, i on passaven al quadre final els 2 primers classificats.

Aquest passat 6 de Novembre de 2022, és va disputar el Campionat Provincial Benjamí de Tennis Taula, a la seu de la RTT (Complex Educatiu de Tarragona) en categoria femenina i masculina.

Amb un total de 21 participants, repartits, en categoria femenina en 2 grups de 4 cadascun, i en categoria masculina amb un grup de 5 jugadors i 2 grups de 4 jugadors, on passaven al quadre final els 2 primers de cada grup i els 2 millors tercers.

Aquest passat 6 de Novembre de 2022, és va disputar el Campionat Provincial Infantil de Tennis Taula, a la seu de la RTT (Complex Educatiu de Tarragona) en categoria femenina i masculina.

Amb un total de 31 participants, repartits, en categoria femenina en 2 grups, un de 4 i l’laltre de 5, i on passaven al quadre final les 2 primeres classificades i en categoria masculina amb 3 grups de 4 i 2 grups de 5, on passaven al quadre final els primers de cada grup i els 3 millors segons.

El passat 29/5 es va disputar al pavelló del Club Gimnastic, les Supercopes per Equips, que es van dividir en 4 categories (Nacional, Preferent, Primera i Segona), amb un total de 19 equips (6, 5, 5 i 4 respectivament), gran jornada de TT a la provincia i amb una participació de més de 40 jugadors, en aquest nou format de competició.