Ranquings 2021-2022

Aquest diumenge 17 d'abril, es va disputar al pavelló municipal de El Vendrell el Campionat Provincial Equips Veterans, on és van donar cita fins un total de 9 equips.

La competició és va desenvolupar en una primera fase de grups, amb 3 grups de 3 d'equips cadascun, i on els primers passaven directament al triangular final on es jugaria el títol final, i on els segons i tercers feien el mateix per decidir posició final.

Aquest passat diumenge 27 de març, al pavelló municipal de El Vendrell, es va disputar el Campionat Provincial Absolut, gran jornada de Tennis Taula, on és van donar cita els millors jugadors de la provincia, on hi ha hagut un gran nivell entre tots els participants. On és van donar cita fins un total de 41 participants d’arreu de tota la provincia.

El campionat es va disputar en una primera fase amb un total d’11 grups de 3 i 4 jugadors cadascun, i on passaven al quadre els 2 millors de cada grup.

Aquest passat 13 de Febrer de 2022, és va disputar el Campionat Provincial Parelles A i B de Tennis Taula, al pavelló Del Gimnàstic de Tarragona.

Amb un total de 24 parelles, repartides en 14 parelles a l'A i 10 al B, on van passar al quadre final, al parelles A, els 2 primers de cada grup i els 2 millores tercers de tots els grups, i al parelles B els 2 primers de cada grup.

Aquest passat diumenge 20 de març, al pavelló municipal de Montbrió, es va disputar el Campionat Provincial Absolut “B”, gran jornada de Tennis Taula de les nostres categories de Segona i Tercera Provincial, on la igualtat i el gran nivell de tots els esportistes ha sigut la tónica d’aquesta gran jornada, on hi ha hagut un gran nivell entre els 44 participants.

El campionat es va disputar en una primera fase amb un total d’11 grups de 3 i 4 jugadors cadascun, i on passaven al quadre els 2 millors de cada grup.

Aquest passat 6 de Febrer de 2022, és va disputar el Campionat Provincial Parelles Mixtes de Tennis Taula, a la seu de la RTT (Complex Educatiu de Tarragona) en categoria mixte.

Amb un total de 18 participants (9 parelles), repartits en 2 grups (un de 5 i l'altra de 4), on van passar al quadre final els 2 primers de cada grup i la resta al quadre de consolació per definir posició.