Ranquings 2019-2020

Actualització inscripció lligues a 30/11/2020

Podeu trobar la Circular número 4 amb l'actualització de l'estat de les inscripcions de les lligues territorials.

Circular Num. 4 - Actualització Inscripcions Lligues

29/10/2020

Enviem la circular número 3 sobre la inscripció a les lligues territorials per la temporada 20-21 tal i com vam acordar en la junta general de clubs del passat 9 d'octubre.

Circular Num. 3-Inscripció Lligues

Formulari d'inscripcions (versió 1)

 

Adjuntem l'acta de la junta general de clubs que es va dur a terme el passat 9 d'octubre

Acta Junta General de Clubs

S'inicia el període de pre-inscripcions a les lligues territorials de tennis taula. Aquesta s'allargarà fins el dia 31 d'agost de 2020. Recordeu que aquesta és obligatòria per tal de després poder fer les inscripcions dels equips. 
Donada la situació d'incertesa en la que ens trobem, no podem garantir una data d'inici de la competició, dependrà també de que decideixin les federacions catalana i espanyola, així com tampoc hores d'ara sabem quines mesures de seguretat i protocols s'hauran de complir.
 
 
 

Us enviem la circular per a la celebració de la Junta General de Clubs que farem el 9 d'octubre a les 20:30 i per mitjans telemàtics. Agrairiem que confirmessiu els delegats i presidents de clubs que participareu per tal de enviar-vos l'enllaç el mateix dia de la reunió.

Si algún club vol enviar propostes o temes a tractar, ens l’heu de fer arribar per correu electrònic a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del dia 5 d’octubre de 2020. 

Circular Num.2 Junta General

Des de la RTT us enviem el comunicat de la Federació Catalana de Tennis Taula respecte a la situació actual del COVID-19:
12/03/2020

Comunicat de la Federació Catalana de Tennis de Taula. Dijous, 12 de març de 2020.

Un cop rebudes les recomanacions de la Generalitat de Catalunya [11/03/2020 (2)] (https://www.fctt.cat/images/documents/t1920/competicio/Comunicat_coronavirus_SGEAF_11-03-2020.pdf), la Federació Catalana de Tennis de Taula HA SUSPÉS TOTES LES COMPETICIONS (Tercera Estatal, Lligues Territorials, Opens, Concentracions, Circuit Promeses, Campionats Provincials, Pingpong x tothom...) des d’avui dijous 12 de març i per un mínim de 15 dies (prorrogables en funció de les recomanacions de les autoritats competents).


Adjuntem comunicació de la RFETM,(
https://www.fctt.cat/images/documents/t1920/competicio/ni014-1920_Suspension_Temporal_Ligas_Nacionales.pdf) que ha SUSPÉS les Lligues Estatals fins el 22 de març de 2020 alhora que recomana la suspensió de les Lligues Territorials. (Veure text complet en document adjunt)

En els propers dies s’estudiarà com es reorganitza la competició i s’informarà als clubs pels mitjans habituals.

Es demana a tots comprensió, responsabilitat i col·laboració davant d’aquestes mesures.

 
Per la qual cosa queden ajornades les competicions de la RTT durant les dues properes setmanes. Això inclou la última jornada de les lligues, el Campionat provincial de juvenils per equips i la primera eliminatòria de la Copa Tarragona. En els propers dies us informarem de com procedir per disputar aquests campionats.
 
Salutacions
 
Junta RTT