Calendari lligues 2023-2024

Ranquings 2023-2024

Aquest passat 19 de Novembre de 2023, és va disputar el Campionat Provincial Cadet de Tennis Taula, a la seu de la RTT (Complex Educatiu de Tarragona) en categoria femenina i masculina.

Amb un total de 19 participants, repartits, en categoria femenina en un unic grup de 6 jugadores i en categoria masculina en 3 grups de 3 i un de 4.

En el Campionat femení, s'ha emportat la victòria Oumnia Elmouhmouh on ha comptat tots els seus partits per victòria (5), davant de la seva companya de club Aina Casanovas, i tot seguit per les 2 jugadores del CTT Ganxets Jana Manresa i Sofia Baquedano que han quedat en tercera posició.

Classificació final: 

1 – Oumnia Elmouhmouh (CTT Cambrils)

2 – Aina Casanovas (CTT Cambrils)

3 – Jana Manresa (CTT Ganxets)

3 – Sofia Baquedano (CTT Ganxets)

En el Campionat masculí ens quarts les victories van ser per Pol Besora, Bruno Baquedano i Rafa Martinez del CTT Ganxets i d’Izan Bueno del Club Gimnàstic, davant d’Angel Ortiz - CTT Cambrils, Yerai Sampedro – CTT Ganxets, Jan Fernandez – Club Gimnàstic i Alex Lupu – CTT La Selva, i en les semifinals van quedar emparellats Pol Besora vs Bruno Baquedano amb victoria pel Pol, i de Rafa Martinez vs Izan Bueno amb victoria per Rafa, i en la gran final es va imposar a Pol Besora en Rafa Martínez del CTT Ganxets i es va proclamar bicampió (aleví i cadet en el mateix dia).

Classificació final:

1 – Rafa Martínez – CTT Ganxets

2 – Pol Besora – CTT Ganxets

3 – Bruno Baquedano - CTT Ganxets

3 – Izan Bueno – Club Gimnàstic

Enhorabona a tots els participants i sobretot, a tots els campions i campiones!!!

Aquí trobareu tots els resultats:

CFG1

CMG1

CMG2

CMG3

CMG4

CMQF