Calendari lligues 2023-2024

Ranquings 2023-2024

El passat diumenge 7 d'Abril, es va disputar al Pavelló del Reus Deportiu, els TOPS de les nostres Lligues Territorials amb la participació de 32 jugadors, repartits en les 4 Lligues Actuals (Preferent, Primera, Segona i Tercera Provincial), i a la nostra Seu ubicada al Complex Educatiu, les categories de Piramidal /Promocions i Femení (repartits en 8 i 5 jugadores respectivament).

 

A la categoria Preferent, el 1r classificat va ser Josep Pajuelo del Reus deporiu, i tot seguit en 2a i 3a posició pels seus companys de Club, Jordi Gazquez i Jaume Budesca respectivament.

A la categoria de Primera Provincial, el 1r classificat va ser Eloi Galindo del CTT Mora Ebre, seguit en 2a posició per Miquel Nadal del CTT La Selva i de Joel Andreu del CTT Espluga en 3a posició.

A Segona Provincial, la 1a posició se la va endur Eric Matamoros del CTT Amposta, i seguit pels 2 jugadors de l'AEC Reus Arnau Martinez (2n classificat) i Sergio Perez en 3a posició.

A Tercera Provincial, la 1a posició va ser pel jove Martí Pi del CTT Els Mets, seguit Julià Pamies del CTT Montbrio, i en 3a posició per Ernest Estapé del CTT Els Mets.

En la categoria Piramidal/Promoció la 1a classificada va ser per Aina Casanovas del CTT Cambrils, i seguit per David Bibi i Oumnia Elmouhmouh també del CTT Cambrils, en segona i tercera posició respectivament.

I per últim, en categoria Femenina, la 1a posició va ser per Laia Montserrat del Reus Deportiu, seguida per la seva companya Gemma Melero (Reus Deportiu), i de Marina Moya del Club Gimnastic.

Enhorabona als Campions, i a tots els participants per la seva classificació als Tops.

Adjunt us deixo totes les classificacions

Pos Tops 23-24