header tt crop

El cap de setmana del 21 i 22 de desembre, la ciutat de Calella ha estat seu del Campionat de Catalunya Absolut “B” de Tennis Taula que donarà plaça per jugar el proper Campionat Absolut “A” també de Catalunya. La participació en general ha estat molt bona i el nivell de joc molt elevat amb jugadors de fins 2ª categoria nacional i l’expedició tarragonina ha estat ben representada amb jugadors procedents de diferents clubs de tota la província.

En quant a resultats, destaquem el bon paper que ha efectuat el club reusenc CTT Ganxets Vermuts Miró que ha estat el gran dominador en la categoria femenina mitjançant el títol aconseguit enEquips Femení amb les jugadores Magda Veciana i Alba Virgili. L’esmentada Alba Virgili també ha aconseguit arribar a la final Individual Femenina on ha caigut enfront Mireia Pereto del CTT Ripollet. En dobles femení, ambdues jugadores dels Ganxets també aconseguien disputar una gran final enfront Marta Pérez (Ripollet) i Mireia Pereto (Ateneu), però finalment han cedit la victòria per un ajustat 3-2.

Altres resultats destacats dels jugadors tarragonins han estat la 2ª plaça aconseguida en categoria de dobles masculina pels membres del CTT Almoster Marc Piñol i Sergi Ciurana que han estat derrotats enfront uns dels principals favorits, la parella Ivan Martínez i Guillem Quesada del CTT Vilablareix. També destaquem en dobles el 3er lloc de la parella del Nàstic Enric Rodríguez i Senen Alegret, especialment aquest últim ha realitzat un excel·lent torneig en aconseguir el subcampionat en la categoria Masculina Absoluta, tot i caure enfront un dels favorits del torneig, Ivan Martínez del CTT Vilablareix.