Ranquings 2019-2020

Aquest passat cap de setmana s’ha disputat el Top Català Trofeu ENEBE de Tennis de Taula a la ciutat de Les Borges Blanques. Aquesta competició reuneix als millors 8 palistes de Catalunya segons la seva categoria; benjamí, aleví, infantil i juvenil. En quant a l’expedició tarragonina ha estat força positiva ja que s’han aconseguit 2 podis. Així, Anna Aromí del CTT Ganxets (Reus) ha quedat en 2ª posició en la categoria aleví femenina, sens dubte, un excel·lent resultat en una competició que finalment s’ha adjudicat Jana Riera del CTT Tramuntana (Girona).

L’altre resultat exitós ha caigut de la prometedora escola cambrilenca de tennis taula, ja que la seva jove promesa en Adam López ha aconseguit també el 2º lloc del podi, desprès de caure únicament contra el guanyador final, Marc Miró del CTT Ripollet.

Sens dubte que aquest èxits esportius confirmen el bon treball que els diferents clubs tarragonins estan desenvolupant en les seves escoles esportives i que situen el tennis taula de la nostra província entre els millors d’arreu de Catalunya.