Ranquings 2019-2020

El passat diumenge 20 de desembre es va celebrar el 13è Campionat de Nadal de la Lira Vendrellenca, amb la participació d'una trentena de palistes provinents dels Clubs de la Província i fora d'ella.

Els torneig es va desenvolupar en grups de 4 i 5 persones i posteriorment accediren a la ronda de vuitens de final. Les semifinals, van ser , per una banda Ferran Perarnau que confirmava el seu bon estat de forma contra la sopresa positiva del jove Guifré Vidal, el qual prèviament va guanyar a altres jugadors de superior categoria, i per altra banda, teníem al clar favorit i jugador de 1a Nacional del Sant Cugat Alvaro Barreneche, contra l' Enric Verdejo del Nàstic que fins aleshores havia guanyat solventment les seves eliminatòries.

La primera semifinal va caure del cantó del veterà Ferran Perarnau amb un partit molt més ajustat del que reflecteix el marcador final de 3 a 0. La segona semifinal la va guanyar el palista del Sant Cugat amb relativa facilitat per 3 a 1. Finalment, tot i el bon moment d'en Ferran Perarnau, aquest no va poder fer res davant d'un gran Alvaro Barreneche i va cedir per 3 a 0.