Ranquings 2022-2023

El passat 17 de novembre, la petita localitat ebrenca d’Ulldecona va repetir com a seu organitzant el Campionat Provincial Absolut “B” 2019/2020 de Tennis Taula. Com en la edició anterior, ha estat tot un èxit de participants, superant de bon tros els registres dels darrers anys, amb 63 esportistes procedents dels diferents clubs de la Territorial Tarragonina. Recordem que, en aquest torneig, poden participar tots els jugadors amb nivell màxim de fins a 2ª categoria provincial.

 Pavello

 

En quant a la competició, destaquem el títol aconseguit pel jugador del AEC Reus Pere Vizcarri que s’ha imposat a Juan Blanca del CTT La Selva, en una igualada i espectacular final per 3 jocs a 2. Ha estat un partit molt igualat, en el que qualsevol del dos finalistes ha merescut el títol, però finalment Vizcarri a estat més determinant en els punts finals.

 

El tercer lloc del podi l’han compartit Ricard Martin del CTT La Lira Vendrellenca, superat a semifinals per Juan Blanca per 3 jocs a 1 i Francisco J. Montes del Nàstic de Tarragona que cedia enfront el campió final de torneig Vizcarri, també pel mateix resultat.

 

Classifiació final:

 

1.- Pere Vizcarri (AEC Reus)

2.- Juan Blanca(CTT La Selva)

3.- Ricard Martin(CTT La Lira Vendrellenca)

             3.-Francisco J. Montes(Nàstic de Tarragona)

 

 

Resultats del quadre del Campionat Absolut B

 

 

AbsolutB1920

 

 

 

 

finalistes