Calendari lligues 2023-2024

Ranquings 2023-2024

Aquest passat diumenge, a les instal·lacions universitàries de la Territorial de Tarragona, s’han aplegat les millors jugadores provincials de tennis de taula per disputar el Campionat Provincial Absolut Femení. Sens dubte, com en els darrers anys, ha estat una gran jornada de Tennis Taula, en la que s’ha pogut comprovar un gran nivell de joc en totes les participants.

El campionat s’ha disputat amb format de lliga totes contra totes, destacant per sobre les demés rivals la campiona final i autèntica dominadora de la jornada, Carlota Royo, jugadora del AEC de Reus, que aconsegueix el seu primer títol provincial absolut superant a totes les rivals amb una superioritat remarcable, sense cedir cap joc en tot el torneig.

 

La segona classificada ha estat l’ebrenca Eugenia León del C.J. Ulldecona, que ha realitzat també un excel·lent campionat, en el que ha caigut només envers la campiona Carlota. La tercera posició ha estat també per una jugadora de les Terres de l’Ebre, Nina Goncear, del mateix club C.J. Ulldecona.

La resta de participants han estat Judith Herrera (AEC Reus) amb quarta posició, cinquena Laia Monterde (C.J. Ulldecona) i Laura Mendoza del AEC Reus, que ha tancat el campionat amb 6a. posició final.

Classificació final:

1- Carlota Royo (AEC de Reus)
2- Eugenia León (C.J. Ulldecona)
3- Nina Goncear (C.J. Ulldecona)
4- Judith Herrera (AEC Reus)

5- Laia Monterde (C.J. Ulldecona)

6- Laura Mendoza (AEC Reus)

 

Participants ABSFEM