Ranquings 2022-2023

Gran jornada de tennis taula disputada aquest passat cap de setmana a la veïna ciutat de Vinaròs, on el club local ha realitzat un excel·lent treball organitzatiu que ha permès la cabuda de quasi una seixantena de jugadors adscrits a la Territorial tarragonina.

Tot i la baixa d'alguns caps de sèrie força importants, el nivell en general ha estat molt alt, i els principals candidats al títol no han faltat a la cita. Desprès d'una fase inicial de grups, els dos primers han classificat al quadre final. A la prèvia, la primera gran sorpresa del campionat, mitjançant la gran victòria de Pere Vizcarri del AEC Reus que superava en un gran partit per 3 jocs a 2 a un dels caps de sèrie, el local Paco Zaragozà. A 1/4 de final destaquem el gran partit realitzat entre Josep Pajuelo (campió en el 2019 i cap de sèrie nº1) i Jordi Gázquez, tots dos del Reus Deportiu i que deixava fora al defensor del títol amb un marcador de 3 a 1 per a Gázquez.

 

Ja a semifinals, molta igualtat i Albert Sedano del AEC Reus superava a Jordi Gázquez per 3 jocs a 1, mentre que a l'altra part del quadre, Jaume Querol (cap de sèrie nº3) s'imposava amb força igualtat també per 3 jocs a 1 al cap de sèrie nº 2, Ivan Sanahuja del CTT Tortosa.

En la gran final, el jugador tortosí Querol superava amb força autoritat a Sedano per un clar 3 jocs a 0. Amb aquest nou campionat, el tortosí Querol aconsegueix el seu 6è campionat tarragoní de veterans, una categoria en la que ha demostrat se l'autèntic dominador dels darrers últims anys.

 IMG 20200202 WA0006

 

Resultats Grup A

Resultats Grup B

Resultats Grup C

Resultats Grup D

Resultats Grup E

Resultats Grup F

Resultats Grup G

Resultats Grup H

Resultats Grup I

Resultats Grup J

Resultats Grup K

Eliminatòries