Ranquings 2022-2023

Aquest passat cap de setmana, a la seu de la RTT (Complex Educatiu  de Tarragona), s’han disputat els Campionats Provincials Benjamí i Aleví de Tennis Taula, categories masculí i femení.

En la categoria benjamí femení han estat 6 participants. El campionat s’ha disputat amb el format de totes contra totes, aconseguint la victòria final Renata Shypsha del CTT Ganxets que ha superat a totes les rivals amb ple de victòries. La segona posició ha estat per la jugadora del mateix club Laia Barranco, que només ha cedit enfront la campiona. La tercera posició del podi també ha caigut en mans del club reusenc la jove jugadora Aina Casanova, tant sols superada per les dos rivals esmentades. La classificació final a estat:

1.- Renata Shypsha (CTT Ganxets).

2.- Laia Barranco (CTT Ganxets).

3.- Aina Casanovas (CTT Ganxets).

4.- Daria Kuznetsova (CTT Ganxets).

 

En la categoria benjamí masculí, han estat 7 els participants. El campionat s’ha disputat amb el format de tots contra tots, aconseguint la victòria final Toni Sorní del CTT Tortosa que ha superat a tots els rivals amb ple de victòries. La segona posició ha estat pel jugador Yeray Sampedro del club CTT Ganxets, que només ha cedit enfront el campió. La tercera posició del podi ha caigut en mans del jugador Jordi Martínez, també del club reusenc. La classificació final a estat:

1.- Toni Sorní (CTT Tortosa).

2.- Yeray Sampedro (CTT Ganxets).

3.- Jordi Martínez (CTT Ganxets).

4.- Adrià Verdejo (Club Gimnàstic).

WhatsApp Image 2021 05 12 at 19.04.55

Entrega de trofeus del campionat Provincial Benjamí Masculí i Femení.

 

En la categoria Aleví femení han estat també 6 participants. El campionat s’ha disputat amb el format de totes contra totes, aconseguint la victòria final i fent el doblet en benjamí i aleví Renata Shypsha del CTT Ganxets que ha superat a totes les rivals amb ple de victòries. La segona posició ha estat per la jugadora del mateix club Aina Casanovas, que només ha cedit enfront la campiona. La tercera posició del podi ha estat per Laia Barranco també del club reusenc. La classificació final a estat:

1.- Renata Shypsha (CTT Ganxets).

2.- Aina Casanovas (CTT Ganxets).

3.- Laia Barranco (CTT Ganxets).

4.- Mariia Kuznetsova (CTT Ganxets). 

WhatsApp Image 2021 05 12 at 19.04.27

Entrega de trofeus del campionat Provincial Aleví Femení.

 

En la categoria aleví  masculí, la participació ha estat força alta i el nivell de joc molt alt, amb un total de 13 jugadors de diferents clubs de la província. El campionat s’ha disputat amb el format de dos grups de 4 i un grup de 5. A semifinals Toni Sorní del CTT Tortosa s’ha imposat per un ajustat 3-2 a Aran Bouza del CTT GANXETS mentre que Marc Nadal del CJ Ulldecona s’ha imposat a Biel Jordi també del club reusenc amb un contundent 3-0. En la gran final Toni Sorní  ha superat a Marc Nadal per 3-0 guanyant així el provincial Aleví i aconseguint el doblet després d’haver guanyat també el benjamí durant el mati. La classificació final a estat:

1.- Toni Sorní (CTT Tortosa).

2.- Marc Nadal (CJ Ulldecona).

3.- Aran Bouza (CTT Ganxets).

4.- Biel Jordi (CTT Ganxets).

 WhatsApp Image 2021 05 12 at 19.03.57

Entrega de trofeus del campionat Provincial Aleví Masculí.

 

Aquí trobareu tots els resultats:

Benjamí Femení G1_1

Benjamí Femení G1_2

Benjamí Masculí G1_1

Benjamí Masculí G1_2

Aleví Femení G1_1

Aleví Femení G1_2

Aleví Masculí G1

Aleví Masculí G2

Aleví Masculí G3

Quadre Alevi