Calendari lligues 2023-2024

Ranquings 2023-2024

Aquest passat diumenge 30 de maig, al pavelló de Ferreries de Tortosa, s’han aplegat els millors jugadores provincials de tennis de taula per disputar el Campionat Provincial Absolut en categoria Masculí i Femení.

Aquest any si, la Covid-19 ha permès, com en els darrers anys, realitzar una gran jornada de Tennis Taula, en la que s’ha pogut comprovar un gran nivell de joc en tots els participants que han sigut gairebé una seixantena d’arreu de la província.

El campionat femení s’ha disputat amb format de lliga totes contra totes, destacant per sobre les demés rivals la campiona final i autèntica dominadora de la jornada, Renata Shypsha, jugadora del CTT Ganxets, que aconsegueix el seu primer títol provincial absolut superant a totes les rivals, cedint només dos jocs davant la sub-campiona Chenxin Tang Qiu. Gemma Melero i Lucia Cerda, del CTT Tortosa completen el podi.

 Classificació final:

1.Renata Shypsha (CTT Ganxets).

2. Chenxin Tang Qiu (CTT Ganxets).

3. Gemma Melero (CTT Tortosa) i Lucia Cerda (CTT Tortosa).

WhatsApp Image 2021 06 01 at 19.45.24

Entrega de trofeus del campionat Provincial Absolut Femení.

Pel que fa a la categoria masculina al llarg del dematí s’ha disputat una primera fase de grups amb un total de 9 grups de 5 i 6 jugadors dels quals només els dos primers passaven al quadre eliminatori. Dels 18 jugadors que han entrat al quadre, quatre d’ells han hagut de fer una prèvia.

Ja per la tarda s’han disputat els vuitens i quarts de final. En semifinals s’han enfrontat Jaume Querol (CTT Tortosa) i Ferran Busquets (CTT Ganxets), el reusenc s’ha imposat per un lluitat 1-3. En l’altre semifinal Miguel Ayora (CTT Tortosa) ha cedit davant del jove palista Pablo Alday (CTT Ganxets) per un contundent 0-3.

En la gran final els joves Ferran Busquets i Pablo Alday, impecables durant tot el campionat, s’han enfrontat en un partit molt igualat i amb molts intercanvis espectaculars, finalment Pablo Alday s’ha acabat imposant per 1 a 3.

La classificació final ha estat:

  1. Pablo Alday (CTT Ganxets).
  2. Ferran Busquets (CTT Ganxets).
  3. Miguel Ayora (CTT Tortosa) i Jaume Querol (CTT Tortosa).

WhatsApp Image 2021 06 01 at 19.45.45

Entrega de trofeus del campionat Provincial Absolut Masculí

 

Aquí trobareu tots els Resultats:

Benjamí Femení Grup

Absolut Masculi A

Absolut Masculi B

Absolut Masculi C

Absolut Masculi D_1

Absolut Masculi D_2

Absolut Masculi E

Absolut Masculi F

Absolut Masculi G

Absolut Masculi H

Absolut Masculi I

Quadre Absolut Masculí